Verzekeren

Om een heel lang en vaak onbegrijpelijk verhaal uit te leggen over verzekeren bij Blackjack is niet wat wij willen. Er zijn enkele vragen binnen gekomen over het spel en vooral over verzekeren. De vraag luidt zaak of het nou wel of niet verstandig is om te verzekeren.Heb je 20

Als wij een mening kunnen geven dan is dat een duidelijke nee, niet doen, maar daar tegenover is het ook erg goed begrijpelijk dat als een speler een totaal heeft van 20 en een paar honderd heeft ingezet dat het erg beangstigend kan zijn als er een aas op tafel komt te liggen bij de bank.

Altijd verzekeren?

Statistisch gezien is verzekeren een slechte zet maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het echt kan werken en je een hoop geld kan schelen. Statistieken zijn allemaal gebaseerd op lange termijn en duizenden handen dus is een enkele hand niet relevant. Het wordt pas echt relevant als men gaat kijken over een langere periode en over meerdere handen en niet alleen slecht 1 enkele hand. Als je altijd dezelfde inzet plaatst en regelmatig speelt dan is het wel de moeite waard om de statistieken te volgen maar bij wisselende inzetten is het goed te begrijpen dat een speler verzekert.

Ik wil ook €250 blackjack bonus Ontvang direct